Jenny Karlsson

Yoga Healing Healingmassage

 

                                  

                                                                             

 

Yoga

 Namaste ~ Låt min själ omfamna din

Våren 2021 blir det tyvärr inga yogakurser i fysisk form pga covid-19. Jag jobbar dock på att hitta en online-lösning. Återkommer snarast möjligt med mer info.

Måndag        Slow Flow    90 min           18.00 - 19.30                   

Tisdag          Yin                90 min           18.00 – 19.30

 

Bokning av din plats

Mejla till: jenny@govana.se.

Skriv ditt namn samt vilken dag och typ av yoga du vill gå.

När du anmält dig får du en bekräftelse med betalningsinfo.

Investering

15 ggr 2250 kr       Drop in (i mån av plats) 200 kr 

Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag!

Plats

Online

Bra att veta

  • Bär sköna kläder som du känner dig bekväm i. Ta gärna med sockor och en varm tröja.
  • Ha mobilen på ljudlös utan vibrator. Allra helst på flygplansläge eller lämna den hemma eller i bilen.
  • Matta, filt, bolster mm finns att låna.
  • Kom i tid. Du är varmt välkommen tidigast 15 min innan passet börjar. Kom gärna 5 – 10 min innan passet startar så att du hinner landa lite.
  • Barn är det käraste vi har men under yogaklasserna så har dom det bättre hemma. Det här är din stund att bara vara. Tänk också på de andra deltagarna som valt att komma på barnfri yoga.

LUGN OCH MJUK YOGA SOM UTMANAR. Så vill jag beskriva den yoga som jag lär ut. I mina klasser är det alltid fokus på närvaro. Här får du en möjlighet att stanna upp och bli medveten om vad som händer och hur det känns i din kropp och i ditt inre. Uppmärksamhet på dina tankar, känslor och fysiska förnimmelser. Hur ställningen ser ut är mindre viktigt, så länge det känns bra för dig.

Vad som utmanar var och en av oss är indviduellt och kan vaiera från dag till dag och mellan olika yogapass. Att utmana sig är att utvecklas och växa, bland den finaste gåva vi kan ge oss själva. Att ge sig in i yogans underbara värld är en resa i att upptäcka dig själv, helt i din takt och på ditt alldeles unika sätt.  

All undervisning tar utgångspunkt i dina individuella förutsättningar och ställningarna anpassas så att alla i gruppen kan medverka. Du kommer att uppleva yogaklasser som gör att du landar i dig själv, kan släppa stress och känna dig starkare och smidigare.

Kärnan är att skapa förutsättningar för en välmående kropp och själ och ge dig möjlighet att öka din kropp- och självkännedom. I yogan får du möjlighet att släppa kamp och prestation och i närvaro möta dig själv. När du stärker och ökar din rörlighet i din fysiska kropp så blir du också starkare mentalt och låsta tankar och känslor släpps fria. Välkomna in yogan i ditt liv och låt den fylla hela dig med härligt uppfriskande ny energi! 

Yinyoga

I Yinyogan vilar vi oss i form och fokuserar på kroppens yindelar, såsom skelett, bindväv, ligament, inre organ och meridianerna. De enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfulness. Passet avslutas vanligtvis med meditation och vila.

Slow Flow

Slow Flow yogan är en härlig mix av mjuka flödande rörelser och ställningar som hålls under flera andetag. Slow Flow är en närvarande och fysiskt enkel yoga där du igenom kursen kommer att lära dig olika yogaställningar, andningsövningar och tekniker för att stärka dig på alla nivåer – fysiskt, mentalt och känslomässigt. Passet avslutas vanligtvis med meditation och vila.                                                                                                                    
 

      Börja där du är  ~  Använd det du har  ~  Gör vad du kan.

             Vi ses på yogamattan, varmt välkommen!

        Namasté Jenny


                      För mer info och frågor: jenny@govana.se